Uncategorized

Transports Urbans de Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell exposen la campanya “El Transport Públic ens dona més” a la presentació dels 14 nous autobusos híbrids.

Dimenge 28 d’octubre, la flota d’autobusos urbans de Sabadell va incorporar 14 nous vehicles híbrids, que se sumen a l’únic que hi havia fins ara, el qual es va estrenar al gener del 2017. Amb aquesta compra, vinculada al Pla extraordinari d’inversions, l’Ajuntament aposta per vehicles més sostenibles, més confortables i menys contaminants, cosa que permetrà millorar la qualitat de l’aire a Sabadell, un dels grans projectes de mandat de l’actual Govern municipal. La compra dels 14 autobusos ha costat 4,7 milions euros, finançats al 100% per l’Ajuntament.

 

Aquesta renovació de la flota que impulsa l’Ajuntament permet a l’empresa concessionària, Transports Urbans Sabadell (TUS), de reduir l’antiguitat mitjana dels vehicles, que passarà dels 15 anys que hi havia fins ara als 10,7 anys.

Juli Fernàndez, tinent d’alcalde de Cohesió Territorial, ha afirmat que “és inadmissible que no s’hagi fet cap inversió en la renovació de la flota des del 2007. Tenim busos de més de 25 anys, que són els primers que substituirem ara. Aquest Govern sí que aposta de manera radical pel transport públic, que és el més democràtic de tots, ja que està pensat per a tothom i garanteix la mobilitat de tothom, tingui cotxe o no”.

 

 

#mestransportpublic